Проекти на български камини

Проекти за Камини

Камина с три лица - българска горивна камера тристранна с вертикално повдигане на врата

Камина с три лица – българска горивна камера тристранна с вертикално повдигане на врата

Въпреки студеното време – сега е момента да помислите за покупката на добра  камина, която ще ви свърши отлична работа през студените зимни дни. Сега те могат да се намерят на най-изгодна цена. Камината е символ на уюта от най-дълбока древност. Тя има и декоративна стойност като вечно актуален елемент в интериора.
Преди инсталацията на новата камина е необходимо да се направи цялостен проект. Подборът на модел зависи от мястото, на което ще бъде поставена.
Съвременните решения за модерните градски жилища са камините със затворени горивни камери, вентилатори и въздуховоди. Горивните камери имат редица предимства в сравнение със зиданите камини. Те притежават по-високият коефициент на полезно действие, който води до по-голяма мощност и нисък разход на дърва. Горивните камери имат и по-високата степен на безопасност при пожар.
При камини работещи с дърва е задължително наличието на коминно тяло, което да отвежда дима. Самите те могат да бъдат ръчно изработени или готови. Ако жилището е добре изолирано, камината ще гори около 1,5 кубика дърва месечно и ще топли без проблеми жилище от 100 квадрата.
За да добие завършен вид вашата идея за дизайн на камината, нашите дизайнери ще изготвят индивидуален 3D проект, съобразен с индивидуалните Ви вкусове и предпочитания, както и с технологичните възможности на помещението.

Производство на български камини – Изработка и Монтаж!

Comments are closed.