Камини с въздуховоди

Камини с въздуховоди

Вентилатор за камини

Вентилатор за камини

Камините с въздуховодна система са едновременно красиви и практични. Този тип камини допринасят за уюта в помещението, където са поставени и за удоволствието от прякото наблюдаване на горящия огън. В същото време, камините с въздуховодна система позволяват да отоплявате не само помещението, в което се намират, а и още няколко стаи. Това ги прави практично и икономично решение за отопление на дома, което ви спестява разходи за централно отопление или такова на електричество или газ.
Основна част на камини с въздуховоди е вентилаторът. Камината с въздуховодна система се разполага в едно, избрано от вас помещение, а вентилаторът към нея служи за разпределяне на топлия въздух. Част от него остава в стаята, където се намира камината, а остатъкът  се разпределя максимално ефективно към другите помещения в жилището.
Една камина с въздуховодна система е лесна за поддръжка. Тя предоставя сигурност чрез огнеупорно стъкло от стъклокерамика. То дава пряк изглед към горящия в камината огън, но предпазва от случайно попадане на предмети в огъня и представлява защита за вашите деца и домашни любимци, така че цялото семейство да може да се наслади на огъня в камината.

Comments are closed.