За поръчка

За поръчка
Процесът на поръчка на камина е съобразен изцяло с вашите нужди и желания и с начина, по който очаквате да изглежда и да работи вашата камина.
За да поръчате своята камина, ще преминем заедно през следните пет лесни стъпки:

1.    След като ни позвъните по телефона или посетите нашия магазин, ще обсъдим вашите очаквания и желания и ще планираме оглед в удобно за вас време.

2.    Ще ви посетим на място в жилището, където желаете да бъде поставена камината. Нашите експерти ще вземат необходимите размери, ще проверят тягата на комина и ще обсъдят с вас модела на камината и материалите, от които желаете да бъде изработена.

3.    Ще изготвим специално за вас 3D идеен проект на желаната камина заедно с оферта за нейната изработка и монтаж. Ако на този етап възникнат промени във вашите предпочитания, ще направим още един проект на камина за вас.

4.    Ще уточним вида на всички елементи от облицовката на камината: камък или комбинация от скалнооблицовъчни материали, решетки за топъл и студен въздух и др. Ще сключим договор с вас и след като бъде внесен аванс, ще започнем работа по вашата камина.

5.    В срок от 10 до 20 работни дни вашата камина ще бъде изработена, доставена до всяка точка в България и монтирана. 2-3 от тези дни ще бъдат отделени за монтаж на камината, която ще бъде доставена до вашето жилище под формата на модули. Този тип доставка и монтаж гарантира бързото и безпроблемно монтиране на облицовката, както и качественото изграждане на конструкцията, която отвежда топлия въздух от камината (т.нар. було).

Comments are closed.